Col·legi d'aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d'edificació de Lleida

Inici > Empreses i Entitats > Fundació ITL


Fundació Institut Tecnològic de Lleida

La Fundació Institut Tecnològic de Lleida (ITL) té el seu origen en la entitat creada a partir de l’Assemblea del Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, el mes de desembre de l’any 2000, amb la finalitat de recopilar i impulsar el coneixement i la millora tecnològica en el sector de l’arquitectura, la enginyeria i la construcció.

Patrons

Els Patrons de ll’ITL són: Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Lleida; Consorci Lleidatà de Control; Universitat de Lleida; Garrofé, SA; Prefabricats Pujol, SA; Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i Associació de Promotors-Constructors d’Edificis de Lleida.

Objectius i formació

La Fundació Institut Tecnològic de Lleida (ITL) es dedica a la prestació de: serveis tecnològics avançats, formació, assessorament i difusió de tecnologia, relacionats amb el sector de la construcció i de la gestió mediambiental i energètica, comptant amb instal·lacions i maquinària d’última generació.
La Fundació ITL forma part de la Xarxa de Centres de Difusió de Tecnologia (XCTD), impulsada pel Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial (TECNIO) que depèn del Departament d'Innovació, universitats i empresa (DIUE ).

Actualment, la Fundació ITL mitjançant la seva especialització en formació, apart de la gestió de la formació dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics de Lleida, Enginyers de l’edificació i altres col·lectius del sector de la construcció, dóna l’oportunitat a les empreses i professionals a tenir una millora contínua empresarial, mitjançant:

  • - Detecció de necessitats formatives: Elaboració de la detecció de necessitats formatives que ajudin a definir el creixement estratègic de l’empresa.
  • - Plans de formació: Elaboració del Pla de Formació empresarial a fi d’aconseguir la millora contínua empresarial segons estratègia empresarial establerta.
  • - Formació a mida: Desenvolupament de les habilitats i coneixements dels participants per tal de potenciar les seves competències personals i professionals segons les necessitats formatives detectades.


Telèfon: 973 72 57 97          www.itl.cat


Per anar a la web de la Fundació Institut Tecnològic de Lleida fes clic al logotip o fes clic aquí

Logotip ITL Logotip TECNIOEnllaços ExternsEnllaços Interns

  Plaça Sant Joan, 18 5-A. 25007 Lleida.Tel. 973 24 91 00 Fax 973 23 06 58 Avís legal   Política de privacitat Valid CSS!